Renovatie juwelier Depuydt

Renovatie juwelier Depuydt

Diksmuide, België

Juwelier Depuydt wenste voor de laatste maal in zijn carrière een vernieuwing van zijn juwelierszaak uit te voeren. Initieel was het de bedoeling om hier en daar wat kleine opfrissingen te ondergaan maar na een analyse van de beschikbare werk-en etalageruimte bleek dat een grondige renovatie noodzakelijk was om het interieur optimaal te kunnen benutten.
Voordien werd de winkelruimte opgedeeld in 2 zones waarvan de kleinste zone achterin, dienstdeed als werkplaats en als doorgang naar de achterliggende privéruimte. Door de scheidingswand te verwijderen en de doorgang naar de privéruimte via de kastenwand te verbergen, wordt de winkel in 1 oogopslag een stuk groter.
De werkplaats is nu voorzien achter de hoge etalagekast zodat de juwelier steeds het zicht in de zaak blijft behouden. Niet enkel de esthetische kant werd hier grondig onder handen genomen, maar ook vooral de praktische kant, waardoor de juwelier nu steeds onmiddellijk herstellingen kan uitvoeren. Een tevreden klant is goud waard!