Renovatie praktijkruimte Improve

Renovatie praktijkruimte Improve

Gent, België

Catherine Poissonnier, psycholoog van Improve, heeft al jaren haar praktijk aan de binnenring van Gent. Naast haar 1 op 1 sessies, coacht en traint ze ook vaak grotere groepen. Het was dan ook haar vraag om haar toenmalige bureauruimte om te toveren in een praktijk ruimte waarin ze groepen van maximum 10 personen kan ontvangen.

Omdat de ruimte noordgericht is, was het voor Catherine een must om met warme kleuren en materialen te werken. Er werd voor een warm wit gekozen in combinatie met een warm emerald groen dat perfect past bij de bestaande visgraatparket en houten deuren. Ook het meubilair is hier een combinatie van strak, speels & warm. Een strakke witte kast met een leuke twist en een driehoekig bureau in een warme houtsoort. Geen enkele wand in deze ruimte loopt recht, dus waarom kiezen voor recht meubilair?

Met de juiste kleuren en vormen heb ik hier het karakter van mijn klant perfect kunnen weerspiegelen.