Totaalinrichting N-Joy

Totaalinrichting N-Joy

‘S Gravenwezel, België

Voor dit project werd een ruwbouw ruimte omgetoverd in een atypisch kapsalon waarbij gezelligheid en ontspanning centraal stond. De inrichting is geïnspireerd op de Scandinavische stijl, waarbij de focus ligt op een combinatie van lichte kleuren en materialen in licht hout. Er werd bewust voor een aantal blikvangers gekozen zoals de retrotegels van de vloer die doorlopen in de toonbank.
Ook de wachtruimte wordt op een ander manier aangepakt dan in een klassiek kapsalon. Deze wordt achteraan de ruimte voorzien en is aangekleed als een gezellige wachtbank met kussens. In het verlengde van de toonbank werden er 6 kapstoelen geïntegreerd die qua vorm en kleur dezelfde zijn als de wastafels achteraan. Achter de was units bevindt zich de kleurbar, die bewust niet werd afgescheiden van het salon. Op die manier behoudt het team van N-Joy een optimaal contact met de klant.