Villa K&A

Sint-Martens-Latem, België - Foto’s: Sparkling Zebra


Deze statige woning uit de jaren ’90 had nood aan een grondige renovatie. Door de verschillende ruimtes open te trekken werd de leefruimte verbonden met de bureau en leefkeuken. De voormalige gastenkamer werd deel van de keuken, waardoor deze beter in proportie was met de rest van de woning. Zij staat in verbinding met de tuin en de leefruimte en vormt zo het hart van de woning.
Ook de materialen vormen de rode draad doorheen de woning. Zij zijn met grote precisie en met veel aandacht voor duurzaamheid gekozen. Er werd in de volledige gelijkvloers een nieuwe gietvloer voorzien, die over de bestaande vloer werd geplaatst, om zo de afbraakwerken te reduceren tot het minimum. Om het grote grijze oppervlak van de vloer te doorbreken werd vooral gewerkt met zwarte accenten en eik fineer toetsen. Van het zwarte dekton werkblad met beige aders en de zwarte/eiken keukenkasten tot de eiken tredes op de trap en een zwart stalen trapleuning. De badkamer werd evenzeer in dezelfde lijn doorgetrokken om zo van gans de woning één mooi, gezellig en vooral rustig geheel te vormen!
 

 
 
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gegevensbeschermingsbeleid.
Lees meer